Om Oss

I över 40 år har Botkyrka Buss varit ett av Stockholms starkaste och mest uppskattade bussbolag.

Företagets Historia

Botkyrka Buss 52 åriga historik

1958 startade företagers grundare Sture Söderström ett litet taxi åkeri i Tumba. Taxibolaget utvecklades senare till Botkyrka Taxi, där startade Botkyrka Buss som blev ett dotterbolag för 28 år sedan. Då med bara en enda buss. Genom åren har företaget växt och idag finns ca 10 turistbussar i Botkyrka Buss garaget.

Sedan januari 2011 ingår Botkyrka Buss i Håbo Buss Koncernen som har drygt 30 bussar fördelat på olika garage.

Botkyrka buss AB är medlem i Svenska Bussbranschens Riksförbund och Stockholms
Handelskammare.

Ägarförhållanden

Botkyrka Buss AB köptes i januari 2011 och ingår sedan dess i Håbo Buss Koncernen där vi även hittar Knivsta Buss, Ragnesands Trafik och vår resebyrå Julita Buss.

Det är vi som arbetar administrativt på Botkyrka Buss:

Trafikledare
Joakim Mattsson och Nina Längerberg är de som arbetar med den dagliga driften och planerar vilka bussar som är vart och körs av vem.

Bokning
Sara Ahlström och Ann Jansson jobbar med offerter och bokningar och hjälper dig med dina frågor och funderingar inför din resa.

• Kontakta oss

E-post: info@botkyrkabuss.se

Använd Formuläret så kontaktar vi er!

• Ett säkert val